.
Visit Elsinore
Visit Elsinore sportfishing
plusdyr
Ejendomsmæglere
Home ejendomsmæglere Helsingør
Kongensgade 8
Helsingør
plusdyr
Bed and Breakfast Nordsjælland
Bed and Breakfast
Helsingør
Parnell Konservative
Pia Renard Klinisk Tandtekniker
Klinisk Tandtekniker
Pia Renard
Rungstedvej 29 
2970 Hørsholm
Tlf:4848 4648
plusdyr
Helsingør Havfiskeri lystfiskere
Havfiskeri Fisketure
Lystfiskeri
plusdyr
Print bykort med parkeringsoversigt for Helsingør  Danish
plusdyr
Restauranter i Helsingør sportfishing
plusdyr
plusdyr
 Download city maps and parking survey here sportfishing
plusdyr
What's in Elsinore and the surrounding area sportfishing
plusdyr
Get Elsinore Harbour Cruice inventory PDF Elsinore Harbour Cruice inventory
Helsingør
 Shakespeare Hamlet

Helsingør Turistforening Turistbureau

Kongeskibet danebrog
Helsingør Pigegarde modtager Kongeskibet Danebrog

Helsingør er en kulturby med dybe rødder i historien. Verdenskendt for Kronborg, Shakespeare´s Hamlet og ikke mindst Øresundstolden, som var grundlag for byens velstand i mere end 400 år. I nyere tid har omdrejningspunktet været Helsingør Skibsværft – i dag ombygget til Kulturværft, et dynamisk kulturhus med koncerter, teater, kulturoplevelser, hovedbibliotek, m.m. Kulturhavnen, med det nye Søfartsmuseum,  forbinder Kronborg slot med Helsingørs bykerne i et inspirerende møde mellem historie og nutid. Helsingør Turistforening byder velkommen.

  Port of Call Elsinore cruise ship HarbourSee Video from your next Port of Call Elsinore

Kulturhavn Kronborg

Kulturværftet Helsingør
Kulturværftet Helsingør

Kronborgs forsvarsanlæg med historiske bastioner og raveliner er gendannet, og de forladte værftsarealer er omdannet til et tidssvarende kulturområde. En omfattende udviklingsproces, som Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme og Helsingør Kommune har iværksat med støtte fra Realdania. Projekt Kulturhavn Kronborg omfatter genfortolkningsdelen. Kulturhavn Kronborg er et landskabsprojekt, der fremhæver Kronborg og åbner Helsingør by mod vandet. Projektet har medført en gennemgribende fornyelse og forbedring af området omkring Kronborg.  Læs mere om Kronborg

 Se alle Seværdigheder og attraktioner i Helsingør

Elsinore Historical City walk

Du kan nu gå Helsingør´s Historiske byvandring på din Iphone eller tablet, og du kan vælge de "10 Must See attraktioner i Helsingør" på din Mobile phone 

 

Kulturværftet

Kulturværftet forener Helsingørs havn og værftshistoriske ånd med et moderne center for kulturel innovation. Kulturværftet er mere sted end bygning, da værftet med sin rigdom af forskelligartede rumligheder fremstår som et mødested, der inviterer til at gå på opdagelse, til indlevelse og til udfoldelse.

Find den nye byvandringsfolder (dansk version) Elsinore Historical City Walk

Sct. Olai Kirke Helsingør
Sct. Olai Kirke set fra det gamle Domhus

Helsingørs Kirker

Helsingør bymidte består af småhuse fra 1500-1800 tallet. Helsingør domkirke Sankt Olai Kirke, i  Sct Annagade er byens ældste bygning.

De ældste dele af Domkirken stammer fra 1200-tallet, men som den står i dag, er det meste dog fra 1559, med indvendige udsmykninger.

Ved siden af Domkirken finder du Sct. Mariæ Kirke og Karmeliterklostret, også kendt som Vor Frue Kloster, som i dag står som det mest velbevarede klosteranlæg i hele Norden.

Kronborg Slot

Kronborg Slot Helsingør
Kronborg Slot Helsingør

Kronborg Slot er et af  Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte og er berømt verden over for at være skueplads for Shakespeares Hamlet. Kronborg er mere fæstning end slot. Nogle af murene er 6 meter tykke.
Kronborg slot i Helsingør besøges hvert år af ca. 200.000 danske og udenlandske turister / besøgende og er en stor Dansk turistattraktion.

2016 er 400-året for Shakespeares død. Helsingør og Hamletscenen benytter jubilæet til at forvandle den årlige Shakespeare Festival til en international begivenhed.

 

Shakespeare at Hamlet´s Castle

Hamlet Helsingør
Shakespeare at Hamlet´s Castle

Hamlet at Shakespeare´s Castle er en stor årligt tilbagevendende begivenhed af internationalt format på Kronborg Slot. Hvert år i august optræder skiftende internationale teaterkompagnier i slotsgården på Kronborg  med Shakespeare forestillinger, en tradition som går helt tilbage til 1816.

 

Helsingør Havne
Helsingør Nordhavn blev bygget som fiskeri-og lystbådehavn af Helsingør Kommune i årene 1932-1934 og udvidet i begyndelsen af 1970’erne til den nuværende størrelse. Helsingør Havne tæller også færgehavnen med Sundbusser og bilfærger til Sverige. I løbet af året lægger store krydstogt skibe til på reden ud for Helsingør og sejler besøgende gæster til kongekajen.

Segs & Hamlet
1 time – DKK 249 / EUR 3 

Segway Tours Helsingør

 "To be, or not to be..."  lej en Segway  rundt om Kronborg, Det er spørgsmålet!

Din personlige guide vil lede dig rundt om Kronborg og fortælle historien om slottet fra det blev bygget til nu. Skandalerne og kærlighedshistorierne, fantasi og virkelighed.

Segway turen starter ved Helsingørs Kulturværft. Her vil du få din egen Segway og hjelm. Herefter bliver du instrueret i sikker  brug af Segway’en af vores guide før vi kører  ud i byen.

Segway Tours Helsingør

På denne spektakulære Segway-tour rundt om Kronborg, bag kulisserne, hører du historierne om alt det, du ikke kan Google dig til på nettet: Kærlighedshistorierne, skandalerne, fortællinger om slottets beboere, fester og meget andet. Guiden  maler et levende portræt af et af Danmarks mest kendte slotte, der dækker over langt mere end ”bare” Hamlet og Holger Danske. Kom tæt på de skæve fortællinger, mens du bliver guidet rundt om slottet på sjov og anderledes måde. Du kommer til at gå hjem derfra med en masse spøjse, overraskende og hjertevarmende historier, vindblæst hår og et smil på læben.

Prisen for ”Segs & Hamlet” er 249 kr. per person.

Segway turen slutter på Kulturværftet hvor vi startede.  Max 10 pers. pr. gruppe.

Kontakt: Segs 
Email: info@segs.nu
Telefon: +45 91 520 520

Mødested: Ny Kronborgvej, 3000 Helsingør.

gratis parkering ved værftshallerne og ingen tidsbegrænsning.

 

Havfiskeri fisketure og lystfiskeri på Øresund fra Helsingør

Havfiskeri lystfiskeri Helsingør havn
Havfiskeri lystfiskeri Helsingør Øresund

Fiskekort købes hos Helsingør Turistforening Kulturværftet.
Øresund er et af de allerbedste steder i Skandinavien for havfiskeri. I sommerhalvåret byder lystfiskeri og havfiskeri i Øresund på bl.a. hornfisk, fladfisk sild og ikke mindst de såkaldte "sommertorsk" på 3 -10 kg. I vinter-halvåret er det sild og de berømte stortorsk, der hugger derude

Fra Helsingør sejler turbådene på havfiskeri, hver dag, hele året. Normalt sejles hverdage fra kl. 8 til 15. Lør- og søndage samt nogle helligdage fra kl. 7 til 12 og fra kl. 12 til 17. Kontakt venligst turbådene direkte for oplysning om sejltider, pladsbestilling og priser.

Restauranter og spisesteder Helsingør Helsingør

Restauranter og spisesteder i Helsingør

I Nordsjælland er der et bredt udvalg af restauranter og spisesteder inden for alle køkkentyper.

Du kan således finde både det italienske køkken, det spanske køkken, det thailandske køkken, det danske køkken og flere andre køkkentyper, så der er restauranter og spisesteder  for enhver smag, når man går på restaurant i Nordsjælland.

Mest for pengene til hele familien

Café Olai afspejler det gamle Helsingør i såvel atmusfære som indretning, og selv priserne er som for 1/4 århundrede siden.

Café Olai har et velplejet renumé der rækker langt ud over landets grænser og Café Olai er et af de bedste spisesteder i Helsingør, og omtales jævnligt  i magasinerne Travel News og Globetrotter, som en del af Helsingør´s kultur.

Du finder Café Olaiwww.cafeolai.dk

Bordbestilling Tlf: 49 20 16 07

 

I fremtiden vil hele Helsingør blive en del af Sundtoldsmarkedet og en fast tradition der skal foregå over flere dage.

Sundtoldsmarked Helsingør Denmark
Madonna Handelsrejsende på vej til Sundtoldsmarkedet Helsingør

Inddragelse af byen og de handlende
Vi vil med tiden gerne inddrage den historiske bykerne og invitere markedsgæsterne rundt i byens gader. Ingen anden dansk by har så mange velbevarede huse fra renæssancen, og Karmeliterklosteret er blandt de bedst bevarede klosterkomplekser i Nordeuropa.

Sundtoldmarked Helsingør Denmark
Se meddelelsen her

Opfordring!  til de handlende Klik på billedet

Inden for rammerne af Sundtoldsmarkedet vil vi invitere handlende til at deltage i Sundtoldsmarkedet. Værtshuse, vinhandlere og øvrige handlende vil kunne medvirke til dette miljø.

Markedsføring af Helsingør
Byens gader, dens gårde og baggårde, hele dens historie skal markedsføres. Det tror vi, at en event som Sundtoldsmarked 2015 kan bidrage til.

Vi håber, I vil hjælpe os på vej og tage godt imod initiativet. Frivillige med interesse for historie, dragter, teater søges.

Senest ankomne samarbejdspartner
* TS (Træskibssammenslutningen) 

For informationer om markedet, kontakt Merete Nygaard Frederiksen.

 

.

Silverline Ure Guld og Smykker Helsingør Denmark
Ure og Smykker

Shopping i Helsingør City:
Midt i dejlige Helsingør finder du et lyst og indbydende shoppingmiljø med 110 spændende butikker centreret i bykernen.

 

Det Lille The og Kaffehus Helsingør
Det Lille The & Kaffehus byder på et stort udvalg af friske Teer, friskbrandte kaffebønner, hjemmelavet chokolade, Italienske Olier og specialiteter m. m. m.


Du kan lade dig inspirere af de nyeste trends, hvad enten du brænder for fashion, livsstil, boligindretning, sport eller friluftsliv. Uanset om du er til Ure og Smykker, Italienske specialiteter, friskpresset juice eller Hyggelige Cafeer og Restauranter, finder du også det i Helsingør og beriges med en madoplevelse mere.


Vi er særlig stolte af vores mange specialforretninger, der byder på lidt af hvert, og netop disse skaber stemningen der fører tankerne tilbage til den stolte Sundtolsby, Kronbog og den spændende Historie om byen.

 

 

 

 

Helsingør Cityforening
SmilingDenmark.dk

Vi ser et stort potentiale i en stærkere promovering af vores mange attraktioner i Nordsjælland,  Kronborg - Hamlet, vores historiske fortid under sundtolden, - det årlige "Sundtoldsmarked i Helsingør" og ikke mindst mere agressiv promovering af "Nationalpark kongernes Nordsjælland" og vores virksomheder

Nationalpark Kongernes Nordsjælland
Kongernes Nordsjælland

Helsingør er nu en kulturby, og Kommunen tjener ingen penge på kulturen i sig selv, men kun ved at knytte Kultur, Turisme og erhverv tæt sammen i en samlet forståelse af  et nødvendigt samarbejde og agressiv markedsføring, kan Kommunen tiltrække nye skatteborgere, virksomheder og turister til vores dejlige by.

Nordsjaelland-virk.dk og smilingdanmark.dk  tilbyder virksomheder og attraktioner i Helsingør, GRATIS annonce i erhvervs og Turistportal Nordsjælland og erhvervsregister SmilingDanmark se her

Når du er optaget i en af kategorierne (Oplevelser butikker/virksomheder - attraktioner - Restauranter - Hoteller Osv.), betyder det samtidig at du bliver markedsført Globalt på  ca. 15 internationale portaler (indtast derfor også din virksomhed på Engelsk)

Har du problemer med selv at indtaste din annonce/virksomhed eller attraktion på SmilingDanmark.dk, så send dit oplæg til xpdetail@xpdetail.dk

Print et bykort over Helsingør pdf

.Campingpladser i Nordsjælland

Helsingør Turistforening / turistbureau

Helsingør Turistinformation 
Allegade 2
3000 Helsingør
Telefon 49 28 36 20
Telefon 49 21 13 33
mail: helsingor@visitnordsjaelland.com

Helårs åbent turistbureau i Helsingør.

Helsingør turistinformation Åbningstider
Mandag - Fredag10:00 - 21:00
Lørdag, Søndag10:00 - 17:00

I Kulturværftets reception kan du hente foldere om Kulturhavnen, M/S Museet for Søfart, Kronborg Slot og Helsingørs mange andre seværdigheder. Her er bykort og forslag til byvandring på egen hånd, men også brochurer om Nordsjællands øvrige attraktioner. Hent gratis alle VisitNordsjællands brochurer, inkl. et stort Nordsjællandskort.

Der er gratis adgang til computer og trådløst netværk (Wi-Fi).

Hornbæk Turistinformation
Hornbæk Bibliotek
Vestre Stejlebakke 2 A
3100 Hornbæk
Telefon 49 70 47 47 

Turistinformation Helsingør´s historie her.

Lystfiskeri Fisketure og Fiskekort

Slotte og Museer i Helsingør og Nordsjælland

Find Kunst og Kultur i Helsingør og Nordsjælland

Bed & Breakfast i Helsingør og Nordsjælland

Seværdigheder i Helsingør og Nordsjælland

Hoteller i Helsingør og Nordsjælland

Restauranter og spisesteder i Helsingør og Nordsjælland

Skal du bruge en håndværker, Blikkenslager, Tømrer, Advokater, Arkitekter, Aotoværksteder, find dem her

Repræsenterer du en institution, en attraktion, eller andet der har betydning for promotion af Helsingør og Nordsjælland, og ønsker du denne omtalt på vores mange nationale og internationale Web Sites, så indtast din:
Begivenhed / events her.
Seværdighed her.
Bed & Breakfast her.

SmilingDanmark.dk har siden 2010 promoveret Nordsjælland og Helsingør´s virksomheder og attraktioner internationalt og i 2013 - 2014 ser vi en turismefremgang i  Helsingør og Nordsjælland, og netop fra de internationale turister, der ligger suverænt langt over gennemsnittet for hele Danmark, - Nye rapporter viser nu at 2015 igen topper, hvor vi også kan konstatere at business turister stiger markant mere i Helsingør og Nordsjælland. Samtidig ved vi at Helsingør/Nordsjælland nu er det område der suverænt omtales mest i de internationale elektroniske medier. - Vi kan se og måle en sammenhæng, og at agressiv markedsføring virker (du har sikkert selv bemærket en større tilstrømning af internationale turister denne sommer, ikke bare Svenskere?) - Vi ved fra undersøgelser Wonderful Copenhagen har lavet, at business turister nu i højere grad søger mod Nordsjælland. (ikke fordi vi har fået flere virksomheder siden 2010. men vi kan nu se virkningen af den markedsføring vi startede i 2010)

Bliv synlig og bliv nævnt på Helsingørs shopping og handelssider

Spring på vognen, du får også mere "trafik" på din egen hjemmeside, f.eks. er der i 2014 henvist alene til  hoteldelen for Madam Sprunck, 4141 gange, heraf er 55% fra  internationale portaler, USA 15%

Elsinore
Mange hilsner
smilingdanmark.dk

 

 

 
Det Lille The & Kaffehus Helsingør
Det lille kaffe the hus helsingør
plusdyr
Sundtoldsmarked 2019
Sundtoldmarked Helsingør Denmark
lørdag den 24. august 2019
plusdyr
Slagter Baagø
Slagter Baagø Helsingør
Bjerggade 3
Tlf.: 49 21 11 84
plusdyr
Café Olai Elsinore Denmark
Åbningstider:
Man. - Fred. 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 22,00
Søndag 12,00 - 22,00
Tlf.: 49 20 16 07

Bordbestilling

plusdyr
Café Olai Gavekort
plusdyr
SILVERLINE GULD & SØLV
<silverline Guldsmede helsingør
plusdyrSachi Sushi Stjernegade 15 Helsingør

Helsingør Turistbureau

Helsingør Turistkontor

Helsingør turistforening turistkontor